/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5af9c7210cf64c918649941f92fa8174.jpg)
Поєднання ніжності та соковитості: ідеальний десерт на всі випадки життя
Цей італійський десерт легко приготувати вдома. Рецептом мандаринової панакоти ділиться 24 Канал з посиланням на News24.
Мандаринова панакота
- Час: 25 хвилин (3 – 4 години на застигання)
- Порції: 6
Інгредієнти:
– 5 мандарин;
– 10 грамів желатину;
– 30 мілілітрів води;
– 80 грамів цукру;
– 250 мілілітрів вершків.
Приготування:
- Мандарини розберіть та покладіть в блендер. Збийте їх та процідіть через сито.
- Желатин у розмірі 5 грамів залийте 15 мілілітрами води. У сік додайте 40 грамів цукру та доведіть до кипіння. Покладіть желатин. Розмішайте та трохи охолодіть. Розлийте в місткості для десертів та поставте в холодильник на декілька годин.
- Тоді перейдіть до другого етапу приготування. Знов залийте 5 грамів желатину 15 мілілітрами води. Вершки доведіть до кипіння, додайте 40 грамів цукру та розмішайте. Введіть желатин.
- Дістаньте з холодильника мандаринове желе та залийте другий шар панакоти. Знов поставте в холодильник. Коли панакота застигне, прикрасьте дрібно порізаними фруктами.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте цей вишневий пиріг на сковороді.

