Ліниве хачапурі за 15 хвилин: готуємо на сковороді не гірше, ніж в грузинському ресторані
Ліниве хачапурі за 15 хвилин: готуємо на сковороді не гірше, ніж в грузинському ресторані

Ліниве хачапурі за 15 хвилин: готуємо на сковороді не гірше, ніж в грузинському ресторані

24 Канал з посиланням на кулінарну сторінку @marafon18_6 розповідає як приготувати ліниве хачапурі на сковорідці. Вийде не гірше, ніж у грузинському ресторані!

Хачапурі на сковороді

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 200 грамів молока;
– 100 грамів борошна цільнозернового;
– 80 – 100 грамів сиру сулугуні;
– дрібка солі та цукру;
– 1/2 чайної ложки розпушувача.

Приготування:

  1. Поєднайте яйце, молоко, сіль, цукор і розпушувач. Додайте борошно і тертий сир і ретельно перемішайте.
  2. Викладіть тісто на розігріту сковорідку, змащену олією. Готуйте під кришкою 5 – 7 хвилин, на маленькому вогні.
  3. Переверніть за допомогою кришки або тарілки та готуйте ще 2 – 3 хвилини. За бажанням вкінці змастіть вершковим маслом і подавайте.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цю кабачкову лазанью.

Джерело матеріала
loader
loader