Пекти його – суцільне задоволення: простий і швидкий рецепт пісочного печива
Пекти його – суцільне задоволення: простий і швидкий рецепт пісочного печива

Пекти його – суцільне задоволення: простий і швидкий рецепт пісочного печива

Цей рецепт має бути в кулінарній скарбничці кожної господині. Як спекти пісочне печиво "Діаманти" розповідає 24 Канал з посиланням на Смаколик.ua.

Пісочне печиво "Діаманти"

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 20 – 22 штуки

Інгредієнти:
– 330 грамів борошна;
– 230 грамів масла вершкового;
– 1 яйце;
– 100 грамів цукрової пудри;
– 10 грамів цукру ванільного.

Додатково:
– 1 яйце для змащування тіста;
– 150 грамів цукру та 10 грамів кориці для панірування.

Приготування:

  1. У миску наріжте м'яке вершкове масло, додайте цукрову пудру і ванільний цукор. Збийте міксером до однорідності.
  2. До масла просійте борошно і замісіть тісто руками. Місіть доти, доки тісто не збереться в кулю.
  3. Тоді розділіть його на три частини. З них сформуйте ковбаски завдовжки 10 – 11 сантиметрів. І кожну загорніть в харчову плівку та приберіть в холодильник на 20 хвилин.
  4. Деко застеліть пергаментом, духовку розігрійте до 180 градусів без конвекції, режим верх-низ.
  5. За 20 хвилин дістаньте тісто і зніміть з нього плівку. У мисці збийте яйце та змастіть кожну ковбаску. Тоді щедро обваляйте в цукрі з корицею. Наріжте їх на кружальця завтовшки 1 сантиметр і викладіть на деко.
  6. Випікайте печиво в духовці 20 – 25 хвилин. За бажанням притрусіть ще тепле печиво цукровою пудрою.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і улюблений з дитинства торт "Мурашник".

Джерело матеріала
loader
loader