Рецепт ідеального бізнесу від Valesto
Рецепт ідеального бізнесу від Valesto

Рецепт ідеального бізнесу від Valesto

Мабуть, у кожного підприємця історія буде власною. Кожен має свої лайфхаки та секрети. Але сьогодні ми розповімо про те, як було створено виробництво, де вже 9 років готують улюблені всіма українцями ролліні.

1. Візьміть велику порцію любові до своєї справи. Без цього у вашого бізнесу не буде душі, а споживачі дуже швидко відчують це, – так вважає власник компанії Волков Валерій Іванович.

2. Додайте смачний та якісний продукт, який сподобається мільйонам споживачів. Але тут відразу постає питання: а як же обрати такий продукт? Відповідь від нашого власника однозначна:

– "Обирайте душею! Тільки смачний продукт з натуральних інгредієнтів і ніяких компромісів!"

Все дуже просто. Страви, які були улюбленими з дитинства, ми почали виробляти в промислових масштабах. Такі страви, як вертута та плацинда, що готували бабусі на Півдні України, скуштували споживачі з інших регіонів, і їм дуже сподобалось!

Для того щоб продукт мав найкращі смакові якості, ми обираємо найсмачніші начинки з натуральних інгредієнтів і підходимо до цього максимально відповідально.

Наприклад, на островах у дельті Дунаю ґрунт дуже родючий, але площа мала. І тому між рядками винограду висаджують полуницю, гарбуз та інші культури. У винограду та гарбуза однаковий період цвітіння, і під час вегетації бджоли літають від квіточки до квіточки і запилюють обидві рослини одночасно. Тому гарбуз із цих місць має дивовижний солодкий смак мускатного винограду, якого більше немає просто ніде. І саме цей гарбуз ми використовуємо в наших начинках.

А тісто філо, яким завжди пишались в Бессарабії, ми зробили таким тонким, що здивували навіть налаштовувача обладнання, яке ми придбали за кордоном. 0,2 мм – це товщина, яка дозволяє читати книги, дивлячись через наше тісто. З такого тіста ви можете приготувати безліч страв: від Наполеону до пахлави, від лазаньї до ачми.

3. Наберіть команду однодумців. Це важко, але можливо! Ми впевнені: справжня причина успіху – це люди. Віддані, професійні, закохані у свою справу, вони живуть спільною ідеєю – створювати смачну та якісну продукцію, яка припаде до смаку кожному. Тут ми відкриємо ще один секрет від власника компанії Valesto

– "Якщо я хочу людину обійняти, просто обійняти – це моя людина. Шукаю "рідних" – чесних, простих, працьовитих".

Саме такий колектив в нашій компанії – справжня родина, яка завжди підтримає та мотивує на нові звершення.

4. Постійно розвивайтесь. Інновації – це те, що дає нам можливість бути завжди на крок попереду від конкурентів. Valesto – завжди щось новеньке! Це наш слоган, який відбиває стратегію розвитку компанії. Нові продукти: патті, твісти, піццети; нові ринки: Індія, ОАЕ, Ізраїль, США, країни Балтії; а також новий завод у Європі, а саме в Словаччині, який ми відкрили нещодавно!

Цей рецепт не складний, якщо повар – це людина високих моральних цінностей. Саме таким для Valesto є її капітан, власник, колега та професіонал своєї справи – Волков Валерій Іванович.

Джерело матеріала
loader
loader