Сім ідей для ароматного та ситного сніданку: що готуємо в липні
Сім ідей для ароматного та ситного сніданку: що готуємо в липні

Сім ідей для ароматного та ситного сніданку: що готуємо в липні

У липні смачні та швидкі сніданки можна приготувати з додаванням сезонних овочів та фруктів. Наприклад, омлет або фрітатта з помідорами та зеленню, тости з авокадо та яйцем, або смузі з ягід та йогурту.Також, варто звернути увагу на каші, сирники та гранолу з фруктами.Омлет або фрітатта з помідорами та зеленню:Обсмажте нарізані помідори та зелень на олії, залийте збитими яйцями та приготуйте до готовності.Тости з авокадо та яйцем:Підсмажте хліб, розімніть авокадо, викладіть на тост, зверху покладіть яйце, приготоване на ваш смак (варене, смажене або яйце пашот).Смузі з ягід та йогурту:Змішайте у блендері ягоди (полуницю, малину, чорницю), йогурт та трохи меду. За бажанням додайте насіння чіа або вівсяні пластівці.Каша:Варіть вівсянку або іншу кашу на молоці або воді. Додайте фрукти, ягоди, горіхи або сухофрукти.Сирники:Змішайте сир, яйце, борошно та цукор. Смажте на сковороді або запікайте у духовці.Гранола:Змішайте вівсяні пластівці, горіхи, насіння та мед. Запікайте у духовці до хрусткої скоринки. Подавайте з йогуртом та фруктами.Млинці:Швидкий і смачний варіант, який можна доповнити фруктами, ягодами або шоколадом.Включіть у сніданок білки, жири та вуглеводи для довготривалого насичення та енергії.Використовуйте сезонні фрукти та овочі, щоб отримати максимум вітамінів.Не забувайте про корисні жири з горіхів, авокадо або оливкової олії.Додайте клітковину з цільнозернових продуктів або насіння, щоб покращити травлення.

Джерело матеріала
loader
loader