/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F91cabac4d393e05929ebfb203a159bc2.png)
Сезон вишень у розпалі: готуємо французьке клафуті вдома
Сезон вишень - ідеальний час, щоб побалувати себе ніжним французьким десертом, який готується простіше, ніж звичайні млинці.Йдеться про клафуті - ароматну запіканку з соковитими ягодами та ніжним тістом.4 яйця100 г борошна100 г цукру200 г молока100 г грецького йогурту500 г вишень або будь-яких ягіддрібка ванілі або ванільний екстрактЗмішайте всі інгредієнти до однорідності, залийте у форму з вишнями змащеною олією, в мене була 26 см.Випікати при 180°C з обдувом -40 хв до золотистої скоринки.Смак найкращий коли ледь теплий або повністю охолоджений.
