/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F321f2043aa7fcb826b63f87d5f6c6561.jpg)
Оладки з кабачків з секретним інгредієнтом: записуйте давній рецепт актора Стенлі Туччі
Кабачкові оладки підкорюють простотою й смаком.Золотиста скоринка, ніжна серединка та аромат свіжих трав роблять їх ідеальним варіантом для сніданку, перекусу чи легкої вечері.Цей рецепт варто спробувати влітку, коли кабачки особливо соковиті та доступні.Американський актор і кулінар Стенлі Туччі поділився своїм простим рецептом оладок із кабачків, який передала йому бабуся, пише Allrecipes.Багато рецептів кабачкових оладок потребують трудомісткого процесу багаторазового віджимання тертих овочів. Дуже часто після цього кабачки залишаються все ще не достатньо сухі, що може значно вплинути на кінцевий результат.Туччі ж використовує інший підхід. Він пропонує помістити терті кабачки у друшляк на 30 хвилин, щоб з них стекла зайва рідина. Тоді потрібно лише кілька разів натиснути на кабачки, завдяки чому вийдуть залишки води. Цього буде достатньо, щоб готувати оладки за рецептом Туччі.2 середні кабачки2 чайні ложки солі1 яйце1/4 склянки дрібно натертого сиру Пекоріно Романо5 столових ложок борошна1/4 склянки оливкової олії для смаженняНатріть кабачки на тертці, змішайте їх із сіллю і перекладіть у друшляк над мискою. Залиште на 30 хвилин, щоб стекла рідина.Відіжміть залишки води з кабачків і перекладіть їх у миску. Додайте яйце, сир та 3 столові ложки борошна. Перемішайте виделкою.Розігрійте олію на середньо-сильному вогні на антипригарній сковороді. Коли вона нагріється, викладайте столовою ложкою тісто з кабачків, обережно розплющуючи кожен оладок лопаткою. Смажте до золотисто-коричневого кольору - приблизно 3 хвилини з кожного боку.Перекладіть оладки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб охолонули.

