/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fd19c7ca1b83ccb35ed63c95303cf8f56.png)
Готуй як шеф: рецепт бюджетного рибного суфле, всі проситимуть добавки
Якщо ви думаєте, що з консерви не можна приготувати щось гідне оплесків - ви просто не куштували це рибне суфле!
Смачно, швидко, бюджетно та неймовірно ніжно. Ідеальний варіант для лінивої вечері або несподіваного візиту.
Рибне суфле, кадр з відео
Отже, на сцену виходять:
- 1 банка консервованої сардини (в олії або власному соку - за смаком)
- 5 яєць (зірки легкості)
- 2 столові ложки манної крупи (вона все зв'яже - буквально)
- 1 цибулина (для глибини смаку)
- Сіль, чорний мелений перець - по наїті
- Дрібка зелені - для аромату та свіжості
Як закрутити магію на кухні:
- Легке безумство міксера: збиваємо яйця до легкої піни. Чим пишніше, тим краще!
-
Головна рибна інтрига: зливаємо рідину з сардини та вилочкою перетворюємо її на пасту. Додаємо до неї манку, обсмажену до золотистості цибулю, щіпку солі, перцю та нарізану зелень.
Рибне суфле, кадр з відео
- Поєднуємо смаки: вливаємо збиті яйця і перемішуємо до однорідності. Так, саме зараз у мисці народжується щось прекрасне.
- Фінал близько: змащуємо форму олією, виливаємо туди нашу суміш і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Стежте за рум'яною скоринкою - вона підкаже, коли час витягувати!
Порада від редакції:
Подавайте суфле теплим, зі сметаною, йогуртовим соусом або просто гарним настроєм. Ця страва — як пісня 90-х: проста, але улюблена.
Рибне суфле, кадр з відео
Раніше ми повідомляли про літній суп із фрикадельками: як приготувати різнокольорову веселку у тарілці.

