/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Ff6122ecbce4b3c1a61a86a78d1a433ae.jpg)
День розчинної кави: три напої, які освіжать у спекотні дні
24 липня у світі відзначають День народження розчинної кави. Саме цього дня у 1938 році компанія Nestlé представила світу першу розчинну каву під назвою Nescafé. Відтоді вона стала символом швидкості, зручності й популярності в усьому світі.Розчинна кава стала порятунком для тих, хто не має часу на тривале заварювання, але прагне швиденько збадьоритись, особливо зранку після сну.З розчинної кави можна створити оригінальні, смачні та навіть трендові напої, які легко приготувати вдома.Якщо шукаєте нові смаки - ці три рецепти точно варто спробувати у спекотні дні. Ними ділиться Gazeta.ua.2 ч. л. розчинної кави2 ч. л. цукру2 ч. л. гарячої води200 мл молока (холодного або теплого)У мисці збийте каву, цукор і воду до густої, кремоподібної пінки. Можна міксером або вінчиком. У склянку налийте молоко, а зверху викладіть збиту каву. Перемішайте перед вживанням або насолоджуйся шарами.1 банан1 ч. л. розчинної кави200 мл молока (або рослинного)1 ч. л. медуЖменя льоду (опційно)Змішайте усі інгредієнти в блендері до однорідності. Напій виходить густим, освіжаючим і заряджає енергією надовго.100 мл охолодженої сильної розчинної кави150 мл тонікаЛідУ склянку покладіть кілька кубиків льоду, налийте тонік, а зверху - обережно вливайте охолоджену каву, щоб зберегти шари. За бажанням можна додати скибку апельсина або гілочку розмарину для аромату.

