/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F638925f990d7bf37a530d5cb6fbde9b3.jpg)
Дивно, але ефективно: навіщо досвідчені господині трусять яйця перед варінням – секрет розкрито
Наприклад, чи знали ви, що яйце перед варінням треба потрясти? Для чого робити таку дію, розповідає 24 Канал з посиланням на News24.
Навіщо трусити яйця перед варінням?
Хоча багато хто може вважати, що достатньо просто покласти яйця в киплячу воду, дослідження показують, що такий незвичайний підхід може дати ще кращі результати.
Так, легке струшування яєць перед варінням дозволяє вмісту рівномірно розподілитися всередині шкаралупи. В результаті – яйця легше очистити після варіння.
Для тих, хто не знайомий з цією порадою, будуть здивовані ефективністю. Спробуйте застосувати й переконайтеся в цьому на власному досвіді!
А ви знаєте: чи потрібно солити "Олів'є".

