/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fc80e8ff9de6742f181929ddbb705dfdd.jpg)
Не оладками єдиними: як приготувати тонкі млинці з кабачків
Готуються дуже швидко з продуктів, які знайдуться в будь-якому холодильнику
Кабачок — це ніжний і соковитий овоч, який часто використовують у різноманітних стравах. Його можна тушкувати, смажити, запікати — наприклад, смачні кабачки з картоплею та лимоном, які виходять ніжними та ароматними.
Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати тонкі кабачкові млинці — легкі, повітряні та дуже смачні, які стануть чудовою альтернативою класичним млинцям. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "kichengigo".
Як приготувати млинці з кабачків
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 3–4 ст. л.;
- олія – для смаження;
- часник – 2 зубчики;
- цибуля – 1 шт.;
- зелень – пучок;
- сіль, перець – за смаком.
Кроки приготування:
- Натерти кабачок на дрібній терці, посолити та залишити на 10 хвилин.
- Відтиснути зайву рідину з кабачка.
- Додати яйця, борошно, подрібнений часник, натерту цибулю та зелень.
- Приправити суміш сіллю, перцем і добре перемішати до однорідності.
- Розігріти сковорідку з олією, наливати тонким шаром тісто та смажити млинці з обох боків до золотистої скоринки.
- Подавати теплими — з солоними начинками, соусом або сметаною.
