/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F7a5f96d7ef5de31d16375c3b9cc597ff.jpg)
Просто, швидко та смачно: рецепт варення зі слив, яке нагадуватиме про літо
Літо у самому розпалі, а це означає, що розпочався сезон фруктів. Зокрема, зараз можна ласувати смачними сливами.
Водночас, фудблогерка cook_julija_simonchuk розповіла, що для того, щоб зберегти цей фрукт до зими, із нього можна приготувати смачне варення, пише Главред.
Рецепт сливового варення на сковорідці
Вам знадобиться:
Як приготувати варення із сливи
Сливи потрібно порізати та викласти на сковорідку, увімкнувши максимальний вогонь.
Засічіть 5 хвилин від закипання та інколи помішуйте сливи.
Коли час вийде додайте цукор та знову дайте кипіти 5 хвилин. Також потрібно періодично помішувати.
Після цього додайте лимонну кислоту та проваріть ще 1 хвилину.
Гаряче варення можна розливати по стерильних банках.
Варто додати, що варення виходить дуже густим. Воно ідеально підходить для випічки.
Рецепт густого варення із сливи – відео:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F1fb222edfc2ab9f57a79946a97cd3859.jpg)
Читайте також:

