/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc5fbe6c343801c4c795766d27360b9f5.jpg)
Мінімум часу та інгредієнтів: пісочне печиво, яке всі обожнюють ще з дитинства
Воно готується за лічені хвилини й з простих інгредієнтів, а в кінці – присипається цукровою пудрою. Рецептом хрусткого пісочного печива ділиться 24 Канал з посиланням на News24.
Як спекти смачне пісочне печиво?
- Час: 50 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 100 грамів вершкового масла;
– 1,5 чайної ложки цукру;
– дрібка солі;
– 200 грамів води;
– 2 яйця;
– 150 грамів борошна.
Приготування:
- Змішайте м'яке масло з цукром, сіллю і водою у каструлі з товстим дном.
- Відправте на вогонь, постійно помішуючи, розтопіть, але не кип'ятіть. Додайте борошно і варіть на сильному вогні, поки маса не загусне. З каструлі перекладіть у миску.
- Додайте яйця по черзі й замішайте міксером. Перекладіть тісто у кондитерський мішок.
- Стандартне деко від духовки застеліть пергаментом і викладіть масу через кондитерський мішок. Випікайте при 190 градусах 35 хвилин.
- Посипте цукровою пудрою та смакуйте до чаю чи кави.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей шоколадний пиріг із вівсянки, банана та какао.

