/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Feffb0c5261c5d39572a2247bdaecb4a8.jpg)
Мінімум часу та 2 інгредієнти: готуємо ягідний мармелад, який розхапають за лічені секунди
Найбільша перевага – мінімум часу та інгредієнтів. Як приготувати смачний та корисний ягідний мармелад, розповідає 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Як приготувати ягідний мармелад з 2 інгредієнтів?
- Час: 10 хвилин (1 година на застигання)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 300 грамів будь-яких ягід;
– 5 грамів агар-агар.
Приготування:
- Вибирайте найсолодші ягоди, щоб мармелад не був кислим. Розморозьте їх, якщо заморожені та перебийте блендером в пюре.
- Додайте до них агар-агар. Якщо ягоди кислуваті, то варто подумати й про додавання підсолоджувача.
- Поставте каструлю на вогонь та доведіть до кипіння. Тоді проваріть ще 2 хвилини.
- Після цього розлийте по формах та поставте в холодильник для застигання на 1 годину.
Смачного!
Теж приготуйте: домашні желейки "Haribo", які обожнюють діти.

