/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F6961ca4234b91a194eef9b4f7819e69b.jpg)
Це був найпопулярніший сніданок. Яку страву зараз рідко зустрінеш
Наразі її мало хто їсть
Іноді найпростіші речі в житті дарують найбільше задоволення. Серед них можна згадати страву, яку багато хто пам’ятає з дитинства,
Хоча сьогодні вона здається дивною або навіть несподіваною для більшості. Її зазвичай робили на сніданок.
Цією стравою є гречана каша з молоком, цукром та маслом. Якщо вранці не було готової каші, її швидко готували, просто змішуючи залишки гречки з теплим молоком і додавали трохи цукру. Однак деякі мами могли взяти й згущене молоко, розчинити його у воді й вже на ньому готувати кашу. Так вона одразу була солодкою.
Загалом молочну кашу робили не тільки з гречки. Найчастіше для каші використовували вівсянку, манку, рис або пшоно.
Молочна каша вважалася не тільки корисною, а й доступною для більшості сімей, адже крупи та молоко були основними продуктами у більшості домогосподарств. Багато дітей звикли до цього сніданку і вже в дорослому віці пов'язують його зі затишком та теплом у батьківській хаті.
Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що є ще одна страва, яка нагадає вам дитинство.

