Жодних яєць, консерви чи майонезу: готуємо найоригінальнішу намазку цього сезону
Жодних яєць, консерви чи майонезу: готуємо найоригінальнішу намазку цього сезону

Жодних яєць, консерви чи майонезу: готуємо найоригінальнішу намазку цього сезону

Впевнені, що ви знайдете безліч застосувань для морквяно-нутового хумусу. Рецептом намазки, яка претендує стати найкращою новинкою, ділиться 24 Канал з посиланням на Best-Home-Ideas.

Як приготувати намазку з моркви та нуту?

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 250 грамів моркви;
– 150 грамів нуту;
– 600 мілілітрів води;
– 3 зубки часнику;
– 150 мілілітрів оливкової олії;
– 30 мілілітрів лимонного соку;
– сіль, перець – на смак.

Приготування:

  1. Моркву наріжте кружальцями й полийте олією, покладіть поряд очищений часник. Посоліть та поперчіть. Прикрийте фольгою та поставте запікатися в духовку при температурі 180 градусів протягом 15 – 20 хвилин.
  2. Нут змочіть і поставте варитися на 1 годину. Готуйте до м'якості.
  3. Тепер покладіть в блендер моркву, нут, часник, олію, лимонний сік. Збийте все разом до однорідної консистенції. Скуштуйте на сіль та перець, за потреби вирівняйте смак. Ідеально подавати з грінками.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашню намазку "Філадельфія".

Джерело матеріала
loader
loader