На вагу золота: кабачкова ікра з незвичайним інгредієнтом
На вагу золота: кабачкова ікра з незвичайним інгредієнтом

На вагу золота: кабачкова ікра з незвичайним інгредієнтом

Рецепт смачної домашньої кабачкової ікри.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Пропонуємо вам приготувати ніжну кабачкову ікру з незвичайним для такої страви інгредієнтом. У цьому рецепті до ікри додається майонез, що робить страву більш апетитною і насиченою.

До речі, замість томатної пасти ви можете використовувати томати, які потрібно попередньо обчистити, повідомляє Главред із посиланням на valway_ka.

Кабачкова ікра з майонезом - рецепт

Інгредієнти:

Розігрійте в казанку олію, обсмажте на ній нарізані цибулю, моркву та часник.

Додайте томатну пасту і тримайте на вогні ще 1-2 хвилини.

Кабачки дрібно наріжте та додайте на казан.

Усі інгредієнти перемішайте і готуйте на повільному вогні під кришкою, помішуючи.

Перебийте ікру блендером, всипте сіль, спеції, доведіть до кипіння і готово.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати кабачкову ікру:

Вас може зацікавити:

Про персону: valway_ka

valway_ka - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На valway_ka підписані понад 86 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader