Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий час
Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий час

Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий час

Щоб почати день смачно та з натхненням, приготуйте фінський млинець.Це пухка випічка, яку готують у духовці. Вона виходить ніжною та повітряною.4-5 шт яєць2 ст.л цукруванільний цукор400 мл молока180 г борошна30 г вершкового маслаДля начинки:300 г кисломолочного сиру3 ст. л сметани3 ст. л цукруцедра/сік лимона200 г лохиниДля млинця поєднуємо всі інгредієнти до однорідності. Виливаємо тісто на застелене пергаментом деко. Відправляємо в розігріту до 180* духовку на 30 хвилин.Після дістаємо з духовки, перевертаємо та даємо охолонути.Тим часом поєднуємо всі інгредієнти для крему до однорідності. Змащуємо млинець кремом та додаємо ягоди. Загортаємо в рулет, посипаємо пудрою та смакуємо.Рецепт млинця універсальний, начинку можна робити на ваш смак: маскарпоне, крем-сир, рікота, нутела, джеми, наповнювачі або ж навіть зробити несолодку начинку: вершковий сир+зелень+рибка, для прикладу.Нехай смакує. Зберігайте і обовʼязково готуйте.

Джерело матеріала
loader
loader