Насолода на цілий рік: маринуємо гриби – смачно і без зайвих турбот
Насолода на цілий рік: маринуємо гриби – смачно і без зайвих турбот

Насолода на цілий рік: маринуємо гриби – смачно і без зайвих турбот

Гриби – це справжній подарунок природи, який точно повинен бути у ваших запасах. 24 Канал пропонує скористатися простим рецептом від порталу Lviv.Media та заготувати закуску, яку завжди радо зустрічають на столі.

Як замаринувати гриби?

  • Час: 1 година
  • Порцій: залежно від розміру банок

Інгредієнти:
– 1 – 1,5 кілограма будь-яких грибів;
– 1,5 літра води;
– 1 столова ложка солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 50 грамів оцту;
– кілька зубчиків часнику;
– кілька горошин духмяного та чорного перцю;
– кілька бруньок гвоздики.

Приготування:

  1. Відварюємо гриби, бульйон зливаємо. Чекаємо, поки охолонуть, і перекладаємо у стерилізовані банки.
  2. Кипʼятимо воду, додаємо всі інгредієнти для маринаду, доводимо все разом до кипіння.
  3. Заливаємо банки маринадом та закручуємо.

Смачного!

А поруч з грибами варто заготувати улюблену кабачкову ікру. Це саме та закуска, яка ніколи не стоїть до наступного сезону.

Джерело матеріала
loader
loader