Закручуємо томатну пасту за лічені хвилини: все вирішить простий трюк на межі геніальності
Закручуємо томатну пасту за лічені хвилини: все вирішить простий трюк на межі геніальності

Закручуємо томатну пасту за лічені хвилини: все вирішить простий трюк на межі геніальності

Томатна паста пасує до великої кількості страв, особливо – до улюблених макаронів. Якщо знати один простий секрет – її приготування займе лише кілька хвилин, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".

Як швидко заготувати томатну пасту?

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: півлітрова банка

Інгредієнти:
– 3 кілограми стиглих помідорів;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Помідори добре помийте та наріжте шматочками.
  2. Відділіть томатний сік від зерен блендером, через мʼясорубку або соковижималку.
  3. Переливаємо сік у каструлю, ставимо на великий вогонь.
  4. Потім опускаємо ополоник в сік та позбуваємося зайвої рідини – так паста буде готова набагато швидше.
  5. Розливаємо пасту по стерилізованих банках та закручуємо. Цю пасту можна зберігати без холодильника.

Смачного!

Якщо ви любите варену кукурудзу – скористайтеся секретом приготування, яким поділилася Маша Єфросиніна. Лише 5 хвилин – і улюблений перекус вже на вашому столі.

Джерело матеріала
loader
loader