Без грама цукру: як закрити сік з яблук на зиму, який буде популярніший за компоти
Без грама цукру: як закрити сік з яблук на зиму, який буде популярніший за компоти

Без грама цукру: як закрити сік з яблук на зиму, який буде популярніший за компоти

Єдина дискусія довкола яблучного соку, яка ніколи не стихає – чи потрібно додавати в нього цукор. 24 Канал пропонує рецепт від порталу Beszamel, в якому немає цього інгредієнта, а за бажанням підсолодити напій можна безпосередньо перед вживанням.

Як заготувати яблучний сік на зиму?

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4,5 літра соку

Інгредієнти:
– 5 кілограмів яблук;
– 100 мілілітрів лимонного соку.

Приготування:

  1. Яблука помийте, наріжте та видаліть серцевину.
  2. Пропустіть плоди через соковижималку.
  3. Додайте лимонний сік і добре перемішайте.
  4. Перелийте сік у стерилізовані банки або пляшки та щільно закупорте.
  5. Пастеризуйте банки з соком 15 – 20 хвилин.
  6. Переверніть банки, закутайте до охолодження.
  7. Зберігайте в темному прохолодному місці.

Смачного!

Правильно обрати натуральний мед не так легко, як здається. Більшість порад в інтернеті – міфи. Але пасічники розповіли, яку ознаку справжнього меду не зможе підробити ніхто.

Джерело матеріала
loader
loader