/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe3a42c9bcd4eb24d2b457db2fec744f1.jpg)
Яка спеція робить ранкову каву кориснішою та менш гіркою
Ранкову каву можна зробити ще смачнішою, кориснішою, якщо додати до неї одну популярну спецію.Йдеться про корицю, яка є на кожній кухні.Перед заварюванням треба посипати кавову гущу кількома стружками меленої кориці. Лише трохи спеції зробить смак кави насиченішим, менш гірким. При цьому не потрібно вже додавати вершки та цукор.Окрім покращення смаку, спеція також має користь для здоров'я. "Деякі дослідження показали, що кориця знижує резистентність до інсуліну, а це означає, що різке підвищення рівня цукру в крові після вживання продуктів, що містять вуглеводи, було меншим при споживанні кориці", - каже дієтолог Ліза Хаїм.Хоча це важливо враховувати для діабетиків, а також хто намагається зменшити споживання цукру, додає вона. За словами Хаїм кориця також є джерелом марганцю, кальцію, заліза та вітаміну К.Дослідження також показують, що кориця може допомогти з когнітивними функціями, що робить її ідеальним способом розпочати насичений ранок.

