Усього за півгодини: рецепт найапетитнішої кабачкової ікри від Руслана Сенічкіна
Усього за півгодини: рецепт найапетитнішої кабачкової ікри від Руслана Сенічкіна

Усього за півгодини: рецепт найапетитнішої кабачкової ікри від Руслана Сенічкіна

Рецепт ніжної кабачкової ікри.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Пропонуємо вам рецепт простої та швидкої кабачкової ікри з мінімальними зусиллями. Страва виходить ніжною і ароматною, як у гарячому, так і в холодному вигляді. Особливо смачно зі шматочком підсмаженого хліба із зеленню.

В ефірі Сніданку з 1+1 Руслан Сєнєчкін показав, як приготувати кабачкову ікру всього за 30 хвилин.

Кабачкова ікра - рецепт

Інгредієнти:

Молоді кабачки без великого насіння наріжте на кубики, моркву почистіть і натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.

Розігрійте олію на сковорідці та обсмажте цибулю до м'якості.

Всипте моркву, тушкуйте кілька хвилин, додайте кабачки та готуйте під кришкою.

Додайте у страву сіль, цукор, хмелі-сунелі, духмяний перець і натертий часник, тримайте на середньому вогні ще хвилин 20.

Коли всі овочі стануть м'якими, перебийте їх блендером до однорідної маси. Додайте кетчуп і оцет, ще раз перемішайте і прогрійте кілька хвилин.

Можна подавати на стіл, смачного!

Дивіться відео, як готувати кабачкову ікру:

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader