/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F07309414ddb6c5b9a5484e61033eb109.png)
Як звичайні морожені магазинні креветки перетворити на кулінарний шедевр
Звичайні заморожені креветки з магазину можуть стати основою для закуски, яка вразить навіть вибагливих гурманів.Трохи правильних спецій - і ви отримаєте ідеальну закуску, що прикрасить будь-які посиденьки з друзями."Готуються всього за кілька хвилин. Відірватися неможливо", - ділиться рецептом суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.Варено-морожені креветки - 600-800 г;Часник - 5 зубчиків;Масло - 50 г;Темне пиво - 180 мл;Пучок кропу;Паприка копчена - 1 ч.л;Сіль, перець за смаком.Часник почистити та подрібнити.У сковороді розтопити масло, додати часник, прогріти кілька секунд, щоб розкрився аромат.Викласти креветки (можна не розморожувати) та швидко обсмажити на сильному вогні.Влити пиво, додати паприку, сіль та перець, зменшити вогонь і тушкувати 2–3 хвилини, щоб рідина трохи випарувалася.Додати подрібнену зелень.Подавати гарячими, разом із соусом, що утворився в сковороді.

