Кілька хвилин – і стіл як в ресторані: готуємо огіркові рулетики, яким позаздрять навіть шефи
Кілька хвилин – і стіл як в ресторані: готуємо огіркові рулетики, яким позаздрять навіть шефи

Кілька хвилин – і стіл як в ресторані: готуємо огіркові рулетики, яким позаздрять навіть шефи

Якщо шукаєте швидку закуску, яка здатна стати зіркою навіть святкового столу – тоді рулетики з огірків точно повинні бути у вашому кулінарному арсеналі. Ніжна начинка та поєднання улюблених овочів створюють просто неймовірну гармонію, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Як приготувати огіркові рулетики?

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 довгих огірки;
– 200 грамів фети або бринзи;
– половинка солодкого перцю;
– кілька маленьких помідорів.

Приготування:

  1. Розімніть сир виделкою, додайте дрібно нарізаний кубиками солодкий перець. За бажанням можна додати до начинки червону рибу.
  2. Огірки наріжте тонкими пластинами за допомогою овочерізки.
  3. На кожну пластинку викладіть трохи начинки та скрутіть у рулетик.
  4. Помідори розріжте навпіл, а потім скріпіть шпажкою половинку помідора з огірковим рулетом.

Смачного!

Свіжість мʼяса можна перевірити прямо біля вітрини. Є кілька простих секретів, які завжди працюють на "відмінно".

Джерело матеріала
loader
loader