Ніяких зайвих калорій: корисна шаурма від Ярославського – сезонний рецепт
Ніяких зайвих калорій: корисна шаурма від Ярославського – сезонний рецепт

Ніяких зайвих калорій: корисна шаурма від Ярославського – сезонний рецепт

Шаурма з кабачків ідеально підходить для обіду або ситного літнього перекусу. Всередину можна покласти все, що до смаку, пише 24 Канал з посиланням на українського шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Як приготувати шаурму з кабачків?

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 2 великих рулети

Інгредієнти:
– 3 – 4 молодих кабачки;
– 250 грамів твердого сиру;
– 50 грамів пармезану;
– 250 грамів м'якуші стегна курки;
– сіль, улюблені спеції, олія;
– 120 грамів сметани;
– 60 грамів соусу барбекю чи кетчупу;
– зернова гірчиця;
– зелень кінзи, петрушка, кріп;
– свіжі томати.

Приготування:

  1. Кабачки наріжте товщиною приблизно 2,5 міліметра, на деко покладіть пергамент, трішки змастіть олією і викладіть кружальця кабачка один за одним трохи нахлистом – щоб край одного лежав на краю іншого.
  2. Поверх кабачка натріть твердий сир і зверху ще додайте тертого пармезану. Поставте у розігріту на 195 градусів духовку і випікайте до рум'яної скоринки – десь 20 хвилин.
  3. Окремо підсмажте куряче стегно нарізане брусочком, з улюбленими спеціями.
  4. Готовий запечений пласт кабачків дістаньте з духовки, дайте охолонути. Перегорніть з пергаменту і на внутрішню сторону покладіть сметану, соус барбекю, гірчицю, підсмажену курку, багато зелені та свіжі томати чері.
  5. Згорніть все у щільний рулет – зробіть це в пергаменті, щоб тримав краще форму. Готово.

Смачного!

Якщо цей рецепт занадто трудомісткий для вас, тоді спробуйте приготувати лінивий кебабвід Ектора. Це справжня знахідка, коли немає часу і сил довго щось готувати.

Джерело матеріала
loader