/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F58144dccb99888836a27d5e7d16912ec.jpg)
Вона ще позмагається зі справжньою: готуємо апетитну ікру з баклажанів по-херсонськи
Для приготування ікри з баклажанів потрібні лише копійчані інгредієнти та трішки часу, а ефект завжди на найвищому рівні. 24 Канал пропонує приготувати одну з головних закусок сезону по-херсонськи за рецептом з TikTok ira_akhtyrskaya_.
Як приготувати ікру з баклажанів?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 баклажани;
– 1 болгарський перець;
– 2 помідори;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка томатної пасти.
Приготування:
- Обсмажте цибулю, моркву, болгарський перець і баклажани до м’якості, накрийте кришкою та тушкуйте приблизно 10 хвилин.
- Потім додайте подрібнені помідори, томатну пасту, трохи солі, цукру й чорного перцю. Знову накрийте кришкою та залиште тушкуватися ще на 10 хвилин.
- Подавайте з гарніром або улюбленим хлібом.
Смачного!
Є закуски, які завжди мають великий попит. Огірочки з гірчицею – це порція задоволення, яка точно повинна бути у вашій коморі.
