/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8e65a8b5ec7354ce060a3200495f4294.jpg)
Воно розриває всі тренди: готуємо ожинове масло — насолода на кожен день
Колись велику популярність мало шоколадне масло, але тепер нові вподобання – ягоди. Подаємо його з улюбленим хлібом – і хвилинка насолоди гарантована, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok yummy.lera.
Як приготувати ожинове масло?
- Час: 5 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 100 грамів ожини або інших ягід;
– 15 – 25 грамів цукру;
– цедра половинки лимона;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– дрібка солі;
– 180 грамів вершкового масла.
Приготування:
- З’єднайте ожину з цукром, лимонною цедрою та соком.
- Подрібніть ягоди й проваріть на середньому вогні близько 5 хвилин. Дайте повністю охолонути.
- Збийте м’яке масло до пишної та світлої консистенції.
- Додайте охолоджену ягідну масу та дрібку солі.
- Ще раз збийте все разом до однорідного крему.
- Ожинове масло може зберігатися у холодильнику до 7 днів.
Смачного!
Лимонне печиво – це смаколик, від якого дорослі ще більше у захваті, ніж діти. Воно легке у приготуванні та зробить чаювання незабутнім.

