/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F97e8f87a27a2b02d03272c4fa06eadf9.jpg)
Як приготувати бризоль з фаршем та сиром: покроковий рецепт
Бризолі з фаршем та сиром готувати зовсім нескладно та без великих витрат.Це страва, яка завжди вдається. Ніжні млинці, соковита м'ясна начинка та розтоплений сир утворюють ідеальне поєднання смаків.Такий перекус не лише ситний і поживний, а й чудово підходить для сімейного обіду.фарш - 700 гсіль, спеціїяйця - 4 шт.майонез або сметана - 2 ст.л.моцареллаФарш приправте сіллю, перцем та добре перемішайте. Також можете додати натерту цибулину.Яйця збийте з майонезом чи сметаною. Додайте сіль. Розігрійте сковорідку з краплею олії й смажте тонкі яєчні млинці з однієї сторони.На кожен яєчний млинець викладіть шар фаршу та зверху викладіть натерту моцарелу. Загортаємо рулетиком у формі налисника. Викладіть у форму та запікаємо 20-30 хв. при 180 градусах у мультипечі чи у духовці.Подавайте гарячими.Цей апетитний, ситний і дуже домашній перекус, який сподобається і дорослим, і дітям.
