Млинці з куркою та копченою моцарелою: готуємо апетитний сніданок, який подарує вибух смаків
Млинці з куркою та копченою моцарелою: готуємо апетитний сніданок, який подарує вибух смаків

Млинці з куркою та копченою моцарелою: готуємо апетитний сніданок, який подарує вибух смаків

Тонкі млинці, ніжна курка та тягучий сир із легкою димною ноткою - проста страва, яка підійде і на сніданок і обід чи вечерю.Рецептом поділилася фудблогерка Олена Карпюк.400 мл теплого молока1 яйце1 ч. л. сухих дріжджів1 ст. л. цукру1 ч. л. солі250 г пшеничного борошнаДля начинки:200 г курячого філе300 г печериць1 середня цибулинасир копчена Моцарела мініСіль, перець, спеції за смакомТісто:У глибокій мисці збийте яйце з сіллю та цукром.Влийте тепле молоко, поступово додайте борошно (і, за бажанням, дріжджі).Замішайте до однорідності, накрийте рушником і дайте постояти 15-20 хв.Начинка (поки підходить тісто):Курку, цибулю й печериці порізати. Посолити, поперчити й обсмажити на олії до готовності.Млинці:Розігрійте сковороду, виливай тісто невеликими порціями.Смажте млинці лише з одного боку до появи бульбашок і підсушеної поверхні.Не пересмажуйте. Краї мають залишатися м'якими, щоб легко згорталися.Формування:На центр теплого млинця покладіть начинку з курки та грибів .Загорніть трикутником конвертиком, як на відео.Всередину кожного млинця поклади копчену моцарелу міні.Запікайте у духовці 10 хв при 180ʼС.Подавати гарячими. Сир з димним ароматом робить страву ще більш апетитною.

Джерело матеріала
loader