/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fc8bf8f1ff52aa47d405cde5b58a3e84c.png)
Солодкий перець стане фаворитом на весь сезон: готуємо пікантну закуску до столу
Солодкий перець - універсальний овоч, який восени перетворюється на справжню зірку кухні. З нього можна приготувати пікантну закуску, яка прикрасить святковий стіл і додасть різноманітності повсякденним стравам.Приготуйте мариновані перці за 30 хвилин - ніжні, ароматні, із легкою солодкістю і пікантністю. А головне - готуються просто і швидко, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.Солодкий перець - 6-8 шт;Гострий перець або зелений солодкий - 1 шт;Олія Олейна з Травами томати, базилік, часник - 150 мл;Сіль - 1 ч. л;Цукор - 1 ст. л;Лимонний сік - 1/2 шт;Зелень свіжа - 1 пучок.Запекти перець до м'якості.Перекласти в миску, накрити кришкою або плівкою на 10 хвилин - так легко очистити шкірки. Очистити перці від шкірки та насіння.Для маринаду змішати ароматну олію Олейна з Травами томати, часник, базилік з сіллю, цукром, лимонним соком і дрібно нарізаним перцем та зеленню.Викласти перець шарами в глибокий посуд, поливаючи маринадом.Залишити на 30 хвилин.

