Домашні квашені яблука за лічені хвилини: рецепт перевірений часом
Домашні квашені яблука за лічені хвилини: рецепт перевірений часом

Домашні квашені яблука за лічені хвилини: рецепт перевірений часом

Рідні проситимуть готувати ці яблука щороку.
Час приготування:
15 хв
Час на підготовку:
5 хв
Порції
1 порції
Кухня
Інтернаціональна

Сезон консервації у самому розпалі. Українські сімʼї зараз активно роблять заготівлі на зиму. Квашені яблука - улюблена закуска багатьох. Ця оригінальна заготівля урізноманітнить холодну пору року в вашому домі. Главред знайшов дивовижний рецепт мочених яблук на зиму.

Квашені яблука - це поєднання фруктів із пряним маринадом. На YouTube-каналі "Кулінарні витівки" поділилися рецептом консервованих яблук, який дозволить зберегти врожай на зиму й урізноманітнити меню.

На банку 3 л вам знадобиться:

Час приготування - 15 хв.

Спершу потрібно у каструлю налити воду, додати сіль та цукор. Це все слід ретельно перемішати, щоб спеції розчинились у воді.

Далі помийте яблука та покладіть цілими у 3 л банку. Залийте холодним маринадом яблука. Накрийте звичайною кришкою, поставте на тарілку і дайте яблукам закваситися.

Тривалість приготування залежить від того, наскільки тверді яблука.

Наприклад, у автора відео яблука Голден. Вони маринувалися 7 днів при кімнатній температурі. А потім ще місяць у холодному місці.

Як заквасити яблука на зиму - дивіться відео:

Інші рецепти:

Про YouTube-канал: "Кулінарні витівки"

"Кулінарні витівки" - YouTube-канал, який веде жінка. Вона не є професійним кухарем, але дуже любить свою справу і з задоволенням ділиться перевіреними рецептами. На каналі можна знайти традиційні українські страви та сучасну кухню, які легко приготувати вдома. Понад 77 тисяч користувачів підписані на канал.

Джерело матеріала
loader
loader