/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa8d9520a1123f3d0e706da07fba40edc.jpg)
Лише плавлені сирки та зелень: улюблена закуска з дитинства за копійки
Лише кілька простих інгредієнтів – і ви вже можете насолоджуватися смачним та ситним перекусом. Найкраще ця намазка смакує з грінками, але ви також легко можете використати її в салаті, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Намазка з плавленого сирка рецепт
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– плавлений сирок;
– 2 – 3 відварені яйця;
– кілька зубчиків часнику;
– зелень;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Зваріть яйця на круто, охолодіть їх і очистіть.
- Подрібніть яйця та сирок на великій тертці.
- Додайте подрібнений часник, дрібку солі та свіжу зелень.
- Ретельно все перемішайте до однорідної маси.
А якщо ви хочете трішки свята у буденності, то зверніть увагу на цю намазку з тунцем від порталу Cookpad.
Як приготувати намазку з тунцем?
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 банка тунця;
– половинка синьої цибулі;
– 3 яйця;
– 2 плавлених сирки;
– 2 зубчики часнику;
– майонез.
Приготування:
- Яйця зваріть круто, охолодіть і натріть на дрібній тертці разом із плавленими сирками та часником.
- Додайте подрібнену цибулю, тунець та майонез. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
Що ще подати з намазкою?
- Улюблений сир ніколи не буде зайвим на вашому столі.
- А експертка світового рівня розповіла, на що звертати увагу, щоб купувати лише якісний продукт.

