Останній акорд: прощаємося з літом улюбленою окрошкою на кефірі
Останній акорд: прощаємося з літом улюбленою окрошкою на кефірі

Останній акорд: прощаємося з літом улюбленою окрошкою на кефірі

Цей суп – справжній порятунок у спеку, тож поки сонце ще світить доволі яскраво, можна провести теплі дні разом з улюбленим супом. 24 Канал пропонує приготувати його класичний варіант на кефірі за рецептом порталу NovaStrava.

Чи потрібно окрошці багато спецій?

Портал needspice радить не експериментувати та збагачувати смак окрошки лише простими додатками, такими як чорний перець, гірчичний порошок та сушений кріп. В іншому випадку є ризик перебити смак інших інгредієнтів.

Як приготувати окрошку на кефірі?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 літр кефіру;
– 0,5 літра сильногазованої мінералки;
– 200 грамів вареного курячого філе;
– 200 грамів вареної ковбаси;
– 5 – 6 редисок;
– 2 – 3 огірки;
– 2 варених яйця;
– 2 картоплини;
– пучок укропу та зелена цибуля;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

цц

аца

цацаца

Джерело матеріала
loader
loader