Як ідеально нарізати цибулю: зірка Мастер Шеф розповіла про секретний рух ножем
Як ідеально нарізати цибулю: зірка Мастер Шеф розповіла про секретний рух ножем

Як ідеально нарізати цибулю: зірка Мастер Шеф розповіла про секретний рух ножем

Правильно нарізати цибулю може кожен, якщо знатиме маленьку хитрість.

Ви дізнаєтесь:

Цибуля - невід'ємний інгредієнт багатьох страв. Однак часто з нею виникають певні проблеми. Як от, наприклад, неідеальна нарізка. Але існує простий лайфхак, за допомогою якого цибуля для рагу чи котлет буде нарізана однаково.

Главред дізнався, що для цього треба зробити всього лиш кілька секретних надрізів. Про це у TikTok розповіла учасниця шоу Мастер Шеф 13, кулінарна блогерка Катерина Мазуренко.

Як ідеально нарізати цибулю

Катерина каже, що для ідеальної нарізки треба спершу відрізати верхній кінчик цибулини, розрізати її навпіл та очистити від лушпиння. Далі вздовж цибулі робимо кілька надрізів, але не до самого нижнього кінчика. Після цього можна різати цибулину звичним способом.

Як дрібно нарізати цибулю

У деякі страви цибулю треба додавати більш дрібними шматками. На цей випадок блогерка радить використовувати такий же лайфхак, але зробити додаткові надрізи вглиб половинки цибулини.

Дивіться відео, як ідеально нарізати цибулю:

Читайте також:

Про персону: Катерина Мазуренко

Катерина Мазуренко - кулінарна блогерка, зірка 13 сезону шоу Мастер Шеф, більш відома як Катя Рибалка. У соцмережах Катерина ділиться рецептами смачних страв. За її блогом в Instagram стежить більше 225 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader
loader