Подарунок від предків, який варто памʼятати: як легко зробити квашені яблука
Подарунок від предків, який варто памʼятати: як легко зробити квашені яблука

Подарунок від предків, який варто памʼятати: як легко зробити квашені яблука

Квашені яблука, або "мочені яблука", як казали наші предки, не лише потішать не лише оригінальним смаком, а й пробіотиками та чудовою взаємодією з улюбленими стравами. 24 Канал радить обовʼязково додати їх до списку консервації з рецептом порталу Cookpad.

Які яблука найкраще квасити?

Для квашення чудово підійдуть сорти яблук, в яких дуже тверда мʼякоть. Наприклад, завжди чудово виходять Антонівка або Гренні Сміт, повідомляє портал "Янусина кухня".

Як зробити квашені яблука?

  • Час: 10 хвилин + настоювання
  • Порцій: 3-літрова банка

Інгредієнти:
– яблука;
– 1 столова ложка солі;
– 2 столові ложки цукру;
– холодна вода.

Приготування:

  1. Яблука добре вимити та покласти у чисту 3-літрову банку.
  2. Додати сіль і цукор, залити водою.
  3. Накрити кришкою й кілька разів струсити, щоб підсолоджувачі повністю розчинилися.
  4. Посудину залишити в теплому місці на кілька днів, після чого перенести в прохолоду на приблизно місяць.

Смачного!

Яка консервація приємно здивує?

  • Вам точно потрібна оригінальна засмажка з помідорів – вона підійде до сотень страв та зекономить море часу.
  • А ще не забудьте про вічну класику – мариновані опеньки. Процес займає дуже мало часу і гарантує неперевершений результат.
Джерело матеріала
loader
loader