Рецепт божествених квашених помідорів: головний секрет у розсолі
Рецепт божествених квашених помідорів: головний секрет у розсолі

Рецепт божествених квашених помідорів: головний секрет у розсолі

Один простий інгредієнт у розсолі зробить ваші помідори неймовірно ароматними та смачними.

Сезон консервації вже добігає кінця, проте ще є час встигнути приготувати улюблені багатьма квашені помідори. Главред знайшов простий рецепт неймовірно смачних квашених помідорів із секретним інгредієнтом.

Авторка українського кулінарного YouTube-блогу "Смачна здорова їжа" розповіла, як легко приготувати на зиму квашені помідори.

Продукти на банку об'ємом 3 л:

Процес приготування

На дно банки чи пластикового контейнера викладіть листя хрону та парасольку кропу, а зверху покладіть помідори.

Для розсолу спершу закип’ятіть воду, додайте до неї сіль, цукор і гірчичний порошок. Добре розмішайте, аби все розчинилося.

Готовим розсолом залийте томати та накрийте їх кришкою.

Залиште помідори на дві доби за кімнатної температури, а потім поставте в холодильник.

Смачного!

Як приготувати квашені помідори - дивіться відео:

Інші рецепти:

Про YouTube-канал: "Смачна здорова їжа"

"Смачна здорова їжа" - YouTube-канал, який веде жінка, на імʼя Ольга. Вона ділиться простими рецептами корисної їжі, яка дозволяє залишатись тілу струнким і повним енергії. На канал підписані понад 6,5 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader
loader