/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fe4c9bb698eb53eea9e34f634ed4f7368.jpg)
Рецепт божествених квашених помідорів: головний секрет у розсолі
Сезон консервації вже добігає кінця, проте ще є час встигнути приготувати улюблені багатьма квашені помідори. Главред знайшов простий рецепт неймовірно смачних квашених помідорів із секретним інгредієнтом.
Авторка українського кулінарного YouTube-блогу "Смачна здорова їжа" розповіла, як легко приготувати на зиму квашені помідори.
Продукти на банку об'ємом 3 л:
Процес приготування
На дно банки чи пластикового контейнера викладіть листя хрону та парасольку кропу, а зверху покладіть помідори.
Для розсолу спершу закип’ятіть воду, додайте до неї сіль, цукор і гірчичний порошок. Добре розмішайте, аби все розчинилося.
Готовим розсолом залийте томати та накрийте їх кришкою.
Залиште помідори на дві доби за кімнатної температури, а потім поставте в холодильник.
Смачного!
Як приготувати квашені помідори - дивіться відео:
Інші рецепти:

