/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F611e76b80fadf584973e6cf1ebb857a3.png)
Хе з курячих шлунків: пікантна закуска по-корейськи, яка підкорить навіть скептиків, рецепт
Якщо вам здається, що курячі шлунки – це нудно та прозаїчно, спробуйте приготувати їх по-корейськи у вигляді хе.
Усього кілька простих інгредієнтів і кілька годин – і у вас на столі виявиться страва з гостринкою, хрумкою текстурою та неймовірним ароматом. Така закуска ідеально підійде до гуляння або стане оригінальним доповненням до вечері.
Інгредієнти:
- Курячі шлунки – 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Соєвий соус – 2 ст.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Оцет 9% - 1,5 ст.
- Сіль та чорний мелений перець – за смаком
- Приправа для корейської моркви – 1 год. (за бажанням)
Як готувати:
-
Підготовка шлунків. Залийте курячі шлунки водою, доведіть до кипіння і зніміть піну. Трохи підсоліть і варіть близько півтори години, поки вони не стануть м'якими. Дайте їм повністю охолонути і наріжте тонкою соломкою.
-
Овочі та обсмажування. Моркву натріть на тертці корейських салатів. Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на оливковій олії до золотистості.
-
Складання салату. У глибокій мисці з'єднайте моркву, нарізані шлунки, обсмажену цибулю та подрібнений часник. Влийте соєвий соус і оцет, додайте приправу, поперчіть і за необхідності підсоліть.
Хе з курячих шлунків, кадр з відео -
Прес та витримка. Добре перемішайте, накрийте тарілкою, встановіть невеликий гніт і відправте хе в холодильник мінімум на годину (краще на три) - за цей час воно просочиться уподобаннями і стане особливо апетитним.
Перед подачею просто перекладіть хе на гарну страву – і частування готове.
Раніше ми повідомляли про гарбузовий крем-суп з каррі, який зігріє восени: яскравий, ароматний і підходить навіть для вегетаріанців, рецепт.
