Хе з курячих шлунків: пікантна закуска по-корейськи, яка підкорить навіть скептиків, рецепт
Хе з курячих шлунків: пікантна закуска по-корейськи, яка підкорить навіть скептиків, рецепт

Хе з курячих шлунків: пікантна закуска по-корейськи, яка підкорить навіть скептиків, рецепт

Якщо вам здається, що курячі шлунки – це нудно та прозаїчно, спробуйте приготувати їх по-корейськи у вигляді хе.

Усього кілька простих інгредієнтів і кілька годин – і у вас на столі виявиться страва з гостринкою, хрумкою текстурою та неймовірним ароматом. Така закуска ідеально підійде до гуляння або стане оригінальним доповненням до вечері.

Хе з курячих шлунків, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 2 ст.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Оцет 9% - 1,5 ст.
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком
  • Приправа для корейської моркви – 1 год. (за бажанням)

Як готувати:

  1. Підготовка шлунків. Залийте курячі шлунки водою, доведіть до кипіння і зніміть піну. Трохи підсоліть і варіть близько півтори години, поки вони не стануть м'якими. Дайте їм повністю охолонути і наріжте тонкою соломкою.

  2. Овочі та обсмажування. Моркву натріть на тертці корейських салатів. Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на оливковій олії до золотистості.

  3. Складання салату. У глибокій мисці з'єднайте моркву, нарізані шлунки, обсмажену цибулю та подрібнений часник. Влийте соєвий соус і оцет, додайте приправу, поперчіть і за необхідності підсоліть.

    Хе з курячих шлунків, кадр з відео

  4. Прес та витримка. Добре перемішайте, накрийте тарілкою, встановіть невеликий гніт і відправте хе в холодильник мінімум на годину (краще на три) - за цей час воно просочиться уподобаннями і стане особливо апетитним.

Перед подачею просто перекладіть хе на гарну страву – і частування готове.

Хе з курячих шлунків, кадр з відео

Раніше ми повідомляли про гарбузовий крем-суп з каррі, який зігріє восени: яскравий, ароматний і підходить навіть для вегетаріанців, рецепт.

Джерело матеріала
loader
loader