Ця версія дерунів вас вразить в саме серденько: як зробити поліські малімони
Ця версія дерунів вас вразить в саме серденько: як зробити поліські малімони

Ця версія дерунів вас вразить в саме серденько: як зробити поліські малімони

Рецептів дерунів, як і борщу, існує просто безліч. І подекуди міняється навіть назва! Наприклад, на Поліссі готують малімони – власну версію дерунів, яку вам точно варто спробувати, радить 24 Канал з посиланням на портал Shuba.

Зверніть увагу!

Особливий секрет малімонів – картопляне пюре у списку інгредієнтів. Саме вона надає страві пухкості, повідомляє портал "Полісся.News".

Як приготувати малімони?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– 3 цибулі;
– 3 столові ложки борошна;
– 300 грамів картопляного пюре;
– 2 столові ложки сметани;
– 1 чайна ложка солі;
– олія для смаження.

Приготування:

  1. Картоплю почистіть і натріть на дрібній тертці.
  2. Цибулю також почистіть і подрібніть тим самим способом.
  3. До картопляної маси додайте сіль, сметану, борошно й добре перемішайте ложкою, щоб утворилася однорідна суміш.
  4. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії.
  5. Викладайте ложкою порції тіста та обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Яку ще українську страву варто спробувати?

  • Ви точно мусите відтворити зелеківську зливанку з Луганщини.

  • А ще краще вона смакуватиме на природі, адже готується у казані.

Джерело матеріала
loader