/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F80775e6c766945a312fe283783e9ffdd.jpg)
Солодкі гарбузові вафлі без клопоту: простий рецепт ідеального сніданку
Гарбуз. / © Credits
Гарбуз - універсальний овоч, з якого можна зробити чимало страв - і солодких, і солоних. Дуже смачними та поживними виходять гарбузові вафлі. Рецепт дуже простий, швидкий і ідеально підійде для сніданку.
ТСН.ua підготував рецепт від кулінарної блогерки Вікторії Келбас.
Особливість цього рецепту в тому, що гарбуз можна взяти сирим, а не попередньо запікати в духовці та перебивати у пюре. Також, ділиться кулінарка, якщо не маєте вафельниці, то з тіста можна посмажити оладки на пательні. Вони також вийдуть неймовірними.
Інгредієнти на 6-10 вафель:
-
300 г сирого гарбуза
-
3 яйця
-
50 г цукру
-
10 г ванільного цукру
-
0,5 ч л кориці
-
3 ст л сметани
-
200-250 г борошна
-
1 ч л розпушувача
Приготування
-
Очищаємо гарбуз від шкірки та натираємо його на дрібну терку.
-
До гарбуза додаємо яйця і сметану, а також усі сухі інгредієнти - цукор, борошно, розпушувач.
-
Все перемішуємо до однорідної маси. Має вийти тугеньке тісто.
-
Розігріваємо вафельницю та кладемо до неї одну-дві ложки тіста - залежно від її розміру. Печемо вафельки до рум’яності.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

