/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F08850a31abd37999b9119966280f51c3.jpg)
Пухка, ароматна й неймовірно яблучна: рецепт шарлотки, яку готують цієї осені
Шарлотка. / © Credits
Осінь — це час, коли хочеться щось випікати на кухні, аби будинок наповнився теплим і приємний ароматом. Ідеальна осіння випічка - шарлотка. Вона ідеально смакуватиме і до чашки чаю, і до філіжанки кави.
ТСН.ua ділиться рецептом шарлотки від переможниці “МастерШеф" Наталка Нікішиної.
Інгредієнти
-
3 яйця;
-
100 г цукру;
-
три яблука;
-
100 г борошна;
-
10 мл лимонного соку.
Приготування
-
Яйця збиваємо із цукром до стійкої піни. Після цього бережно вмішуємо просіяне борошно.
-
Яблука зачищаємо зовні й усередині. Нарізаємо їх невеликими кубиками. На дно форми викладаємо яблука й заливаємо тістом.
-
Розігріваємо духовку до 170 °С. Ставимо випікати шарлотку на 40 хвилин.
-
Коли шарлотка готова, дістаємо з духовки і даємо трошки охолонути. Потім дістаємо її з форми, прикрашаємо цукровою пудрою.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

