/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fbc41037cc0dabd4790b94c24e4e1c788.png)
Неймовірно ніжний яблучний пиріг: простий рецепт надзвичайно смачної випічки
Яблучний пиріг. / © Фото з відкритих джерел
Осінь можна назвати сезоном яблук. Саме тому зараз чи не найкращий час, аби приготувати випічку з цих смачних фруктів.
ТСН.ua підготував рецепт яблучного пирога від кулінарки Мирослави Пекарюк.
Інгредієнти:
-
4 яйця
-
200 г цукру
-
150 г вершкового масла
-
100 мл молока
-
270 г борошна
-
10 г розпушувача
-
700 г яблук
Приготування
-
Відокремте жовтки від білків. Додайте до жовтків 100 г цукру. Добре перемішайте та додайте масло. Перетріть цю масу.
-
Потім додайте до неї молоко, борошно та розпушувач. Гарно вимісіть до однорідності.
-
Форму для випікання застеліть пергаментом. Викладіть тісто та рівномірно розподіляємо його по усій формі.
-
Натираємо яблука. Обов’язково віджимаємо з них сік. Яблучну масу викладаємо на тісто.
-
Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте пиріг. Випікайте 25-30 хвилин.
-
У цей час до холодних білків поступово додайте 100 грам цукру і збийте міксером до піків.
-
Пиріг змастіть білками і тримайте в духовці ще 10 хвилин.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

