Відчуйте себе шефом: хек у вершковому соусі, від якого мліють навіть гурмани
Відчуйте себе шефом: хек у вершковому соусі, від якого мліють навіть гурмани

Відчуйте себе шефом: хек у вершковому соусі, від якого мліють навіть гурмани

Хек у вершковому соусі – це витончений шедевр, відтворити який під силу кожному. 24 Канал пропонує зробити це за простим рецептом порталу Cookpad та смакувати вихідні на повну.

Як смачно приготувати хека у вершковому соусі?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 350 грамів хека;
– 140 грамів вершків 10%;
– 10 грамів свіжого кропу;
– 1 зубчик часнику;
– 5 мілілітрів оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Філе наріжте невеликими шматочками. Якщо воно було заморожене – розморозьте в холодильнику й акуратно відтисніть зайву рідину.
  2. Обсмажте м’ясо на сковороді протягом 5 – 7 хвилин до легкої рум’яності.
  3. Додайте вершки, дрібно подрібнений часник і кріп, посоліть до смаку.
  4. Добре перемішайте, накрийте кришкою й тушкуйте на повільному вогні до повної готовності страви.

А ще вам може сподобатися відеорецепт з TikTok viktoria_food0.

Що приготувати на вихідні?

  • Посмакуйте улюбленими варениками, скориставшись одним з перевірених рецептів ідеального тіста.

  • А ще можна зробити простий десерт Орео, який ще смачніший за популярне печиво.

Джерело матеріала
loader