/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3eb492a543137d9fd104c98e33dbdb5d.jpg)
Відчуйте себе шефом: хек у вершковому соусі, від якого мліють навіть гурмани
Хек у вершковому соусі – це витончений шедевр, відтворити який під силу кожному. 24 Канал пропонує зробити це за простим рецептом порталу Cookpad та смакувати вихідні на повну.
Як смачно приготувати хека у вершковому соусі?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 350 грамів хека;
– 140 грамів вершків 10%;
– 10 грамів свіжого кропу;
– 1 зубчик часнику;
– 5 мілілітрів оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Філе наріжте невеликими шматочками. Якщо воно було заморожене – розморозьте в холодильнику й акуратно відтисніть зайву рідину.
- Обсмажте м’ясо на сковороді протягом 5 – 7 хвилин до легкої рум’яності.
- Додайте вершки, дрібно подрібнений часник і кріп, посоліть до смаку.
- Добре перемішайте, накрийте кришкою й тушкуйте на повільному вогні до повної готовності страви.
А ще вам може сподобатися відеорецепт з TikTok viktoria_food0.
Що приготувати на вихідні?
Посмакуйте улюбленими варениками, скориставшись одним з перевірених рецептів ідеального тіста.
А ще можна зробити простий десерт Орео, який ще смачніший за популярне печиво.
