Гості "ахнуть": незвичайні крила в бомбічному маринаді
Гості "ахнуть": незвичайні крила в бомбічному маринаді

Гості "ахнуть": незвичайні крила в бомбічному маринаді

Рецепт апетитних індичих крилець.
Час приготування:
120 хв
Час на підготовку:
15 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Якщо ви звикли готувати тільки курячі крильця, тоді пропонуємо вам спробувати новий рецепт і приготувати індичі. Страва виходить дуже соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою.

До речі, до маринаду можна додати ще й ваші улюблені спеції, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Індичі крильця в маринаді - рецепт

Інгредієнти:

Розріжте крила по суглобах.

Видавіть лимонний сік, натріть ним крила, посипте спеціями, додайте олію, часник, усе добре перемішайте і залиште маринуватися на кілька годин або ж на ніч.

На дно форми викладіть нарізану цибулю, перець і додайте олію.

Викладіть крила, влийте апельсиновий сік, накрийте форму фольгою.

Випікайте 2 години за температури 180 градусів, поливаючи соусом із форми.

Підвищіть температуру до 220 градусів і тримайте в духовці ще 10 хвилин до карамельної скоринки.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати індичі крила:

Вас може зацікавити:

Про персону: olga_riabenko

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader