Як прибрати гіркоту з баклажанів: кластий лайфхак зекономить час і нерви
Як прибрати гіркоту з баклажанів: кластий лайфхак зекономить час і нерви

Як прибрати гіркоту з баклажанів: кластий лайфхак зекономить час і нерви

Лише два інгредієнти допоможуть позбутися гіркоти.

Ви дізнаєтесь:

Баклажан - універсальний овоч, з якого можна приготувати чимало страв. Але він має один недолік - гіркоту, якої не так просто позбутися, якщо не знати про маленьку хитрість.

Главред дізнався, як швидко та без зайвих зусиль прибрати гіркоту з баклажанів. Відповідним лайфхаком у TikTok поділилася українська блогерка Наталія Азарчик.

Як правильно замочити баклажан

Блогерка каже, що баклажан не гірчитиме, якщо замочити його в розчині з двох інгредієнтів. Потрібно змішати 1,5 літри води та столову ложку солі, після чого попередньо нарізані баклажани занурюємо туди.

Залишаємо баклажани на 60 хвилин у розчині, після чого їх можна додавати до страв - гіркотою вони віддавати вже не будуть.

Дивіться відео, як прибрати гіркоту з баклажанів:

Читайте також:

Про персону: Наталія Азарчик

Наталія Азарчик - українська блогерка під ніком azarchiknata1020, яка у соцмережах публікує відео з рецептами різноманітних страв, а також ділиться з аудиторією корисними лайфхаками. У TikTok за сторінкою блогерки стежать більше 150 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader