/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F71b321e6fe5e7a405b2a9910aba4c1a6.jpg)
Цей рецепт квашеної капусти підкорив Мережу — хрумка, ароматна й без маринаду
Квашена капуста. / © Credits
Осінь - час, коли чи не кожна господиня береться квасити капусту. Безумовно, кожна має свій особливий рецепт - та й є їх надзвичайно багато.
ТСН.ua підготував рецепт квашеної капусти від кулінарної блогерки Юлії Сенич.
Інгредієнти
- 
капуста - 1 кг; 
- 
сіль - 22 г 
- 
морква - 50 г. 
- 
лавровий лист 
- 
перець горошком 
Приготування
- 
Мілко нашинкуйте капусту та перекладіть її у глибокий посуд. Натріть на великій терці моркву та додайте до капусти. 
- 
Капусту посипте сіллю. Після цього почніть її мʼяти, щоб вона пустила сік. 
- 
Покладіть на дно банки лавровий лист і перець. Далі починаємо добре утрамбовувати капусту. 
- 
Кожен шар варто добре притискати, щоб капуста в банці була повністю покрита соком. Якщо сік не покриє капусту, вона почорніє і почне неприємно пахнути. 
- 
Залиште капусту в банках в теплому і темному місці мінімум на три доби без кришки. 
- 
Щодня варто протикати капусту дерев’яною пали, щоб знизу виходив газ. Після цього процесу натискаємо на капусту лопаткою, щоб вона знову була покрита соком. 
- 
Після трьох діб капусту можна смакувати. 
- 
Готову квашену капусту варто зберігати у холодильнику, сік зливати не потрібно. 
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →


/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2Ffavicons%2Fmzl.zigygtlx_AxtL14S.png)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2F45014022-bbae-4c53-bd20-4ebe7dfb905c.jpeg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F0165065dbccb187889c07504f392e70b.png)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F35%2Fc724829a32e10527cf776ac09dfd97ff.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2Ff1b17b9a494c747543c1035f4dd6bdfe.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2F38c775bc12b8f8fc2a8d3ad0de4d3381.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9d3a156d17d3ffc2e7271665a639d6e7.png)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F63a45beecd3ba7e7a75ee61ac2eb17f4.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2F7762d05dc8165e905e926026d80b3c26.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2F76219b14fc6c3abf5208e9afd511baaa.jpg)