/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F69%2Fddd91beb013f2018d82d05261b3e0c27.jpg)
Цукрові заводи Вінниччини вже виробили 110 тис. тонн цукру
Цукрові буряки у Вінницькій області викопано на 21 тис. га, що становить 48% від загальної площі. Середня урожайність становить 432 ц/га, що вище минулорічної на 30 ц/га, передає «ПроАгро Груп».
Наразі всі цукрові заводи поновили роботи по переробці цукросировини, повідомили у Вінницькій ОВА.
В цілому з початку виробничого сезону на цукрові заводи області надійшло 810 тис. тонн цукросировини, з них перероблено 780 тис. тонн та вироблено 110 тис. тонн цукру.

