Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"
Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"

Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"

Печиво. / © instagram.com/jb_foodphoto

Якщо у вас вдома досі лежить стара м’ясорубка — не поспішайте ховати її на далекі полиці. Для багатьох печиво з м’ясорубки - спогади з дитинства. Бабуся прокручувала його просто на очах. Воно виходило хрумке, ніжне і дуже ароматне. Рецепт випічки дуже простий і легкий у приготування.

ТСН.ua підготував рецепт від кулінарки Лілії Цвіт.

Інгредієнти

  • 200 г вершкового масла,

  • 550 - 600 г борошна

  • 2 ч.л розпушувач

  • 100 г майонезу

  • 160 г цукру

  • 3 яйця

Приготування

  1. До просіяного борошна додайте масло і розпушувач. Перетріть масу до борошняної крихти.

  2. Після цього додайте яйця, цукор і майонез. Замішуємо густе, еластичне тісто.

  3. Пропускайте тісто через м'ясорубку без ножа та обрізайте ножем бажаний шматок.

  4. Викладіть печиво на деко та поставте до розігрітої духовки.

  5. Випікайте печиво за температури 180 градусів 20-30 хвилин.

Деонтей Вайлдер / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Ретро-поїзд / © Укрзалізниця

Читати публікацію повністю →

Поколювання по всьому тілу: 16 можливих причин цього стану / © Credits

Читати публікацію повністю →

Українці в Польщі / © Укрінформ

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала
loader
loader