Шедевр з лаваша: апетитні святкові рулетики, яким позаздрять навіть ресторани
Шедевр з лаваша: апетитні святкові рулетики, яким позаздрять навіть ресторани

Шедевр з лаваша: апетитні святкові рулетики, яким позаздрять навіть ресторани

Вигадати щось нове, цікаве та оригінальне можна навіть зі звичних інгредієнтів. Тому й не дивно, що ці рулетики з лаваша та червоної риби викликають такий фурор, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Cookpad.

Як приготувати святкову закуску з лаваша?

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 лаваш ;
– червона риба;
– листя салату;
– огірок;
– 2 варених яйця;
– плавлений сир.

Закуска з лаваша та червоної риби

Закуска, яка не затримається на столі надовго / Фото Cookpad

Приготування:

  1. Наріжте рибу тонкими смужками.
  2. Яйця та огірок натріть на тертці.
  3. Лаваш рівномірно змастіть плавленим сиром.
  4. З одного краю викладіть смужкою огірок, потім яйця, зверху покладіть листя салату й розподіліть рибу.
  5. Акуратно скрутіть лаваш у щільний рулет і наріжте його рівними порційними шматочками.

Як вибрати червону рибу?

Оцініть колір – він повинен бути природним. Ще зверніть уяву на прожилки жиру, якщо їх немає – рибу фарбували, підказує TVP.

Якщо є можливість, то натисніть на рибу пальцем. Чим швидше зникне вмʼятина, тим свіжішою є риба.

Що ще подати до столу?

  • Не витрачайте часу на "Шубу", краще зробити сучасні тарталетки з оселедцем.

  • А на солодке подайте "Картопельку" – ці тістечка були легендарними у 90-х.

Джерело матеріала
loader
loader